werk laden...

Ed’s Smederij voor ambachtelijk vervaardigde
objecten en elementen

Het hart van de smederij is het op kolen gestookte smidsvuur met daarnaast een imposant aambeeld. Hier wordt nog echt ambachtelijk gesmeed door Ed Teunesen. Maar ook moderne machines en gereedschappen zijn aanwezig om uit ijzer of RVS fraaie en unieke vormen, voorwerpen, en elementen te vervaardigen. Een veelzijdig vakman die al vanaf 1992 zelfstandig dit gedegen handwerk in praktijk brengt en prachtig werk maakt.

Kunst en vakwerk

Gevoel voor stijl, vormgeving en design zijn kenmerken, die Ed’s Smederij bekend hebben gemaakt. In combinatie met veel vakkennis levert dit producten op die functioneel prima in elkaar zitten en een fraaie uitstraling hebben.

Klassiek en modern

Ambachtelijk smeedwerk in ijzer of producten uitgevoerd in RVS, mits vakkundig toegepast, kan zowel klassieke al moderne karakteristieken versterken. Voor in en om een woonhuis, bedrijfspand, monumentaal pand of kantoorgebouw worden exclusieve stijlvolle elementen op maat en met gevoel vervaardigd.

Renovatie en nieuwbouw

Zowel bij een renovatie als nieuwbouw profiteert u van de voordelen van ambachtelijk maatwerk. Oude ijzeren elementen en ornamenten kunnen tot in de kleinste details nauwkeurig opnieuw worden gesmeed of gerestaureerd. Maar ook het vastzetten van smeedwerk door middel van ambachtelijk loodgieten is mogelijk. In specifieke nieuwbouwprojecten, met een eigentijdse uitstraling, biedt creatief smeedwerk en strak RVS design unieke mogelijkheden.

Ideeën en advies

De mogelijkheden van vakkundig uitgevoerd smeedwerk zijn grenzeloos. De robuuste degelijkheid van ijzer en het strakke krachtige RVS biedt ongekende perspectieven. Alleen een echte vakman kent ze allemaal, daarom kunt u altijd terecht bij Ed’s Smederij voor ideeën en advies.